Dinamització Activitats de lleure (INTENSIU)

10, 11, 17, 18 de març i del 23 al 29 de març

Espai Jove de Vila-seca

80 €

Dissabtes de 10 a 14h i de 15 a 19h Diumenges de 10 a 14h

Informació general:
El curs de monitors està adreçat per aquelles persones, majors d'edat, que volen treballar amb infants i joves des de una perspectiva educativa i enfocat tot en el món del lleure. El monitor/a ha de ser actiu, dinàmic i creatiu.
L'Objectiu d'aquest curs capacita als destinataris a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, mitjançant tècniques específiques.
Obligatori:
Tenir els 18 anys el primer dia del curs
Observacions:
Aquest curs es portarà a terme a l'Espai Jove de Vila-seca els dies 10, 11, 17, 18 de març i del 23 a 29 de març es farà intensiu a una casa de colònies a la Selva del Camp.
Es posarà un autobús per anar a la casa de colònies, sortirà el 23 a la plaça Imperial Tarraco (TGN) i tornarà el 29 al mateix lloc. (queda confirmar horaris)
*Diumenge 11, la sessió de la tarda (15h a 19h) es farà a Tarragona a la Fundació Santa Maria de Siurana on es treballarà el centre d’interès per treballar a la casa de colònies i on es comentaran les normes i funcionament. Es coincidirà amb altes grups de joves que també estan fent aquest curs.


Prereserva Recorda que per a formalitzar la prereserva has de visitar-nos a un punt d'informació juvenil

Aquesta activitat ja ha expirat i/o no és possible realitzar una prereserva