FESTES DE GR└CIA

17 d'agost

Barcelona

5 €

16h
Cambrils:
Sortida: De Estaciˇ d'autobusos (Passeig Sant Joan Baptista la Salle) a les 16:00 h
Arribada: A Estaciˇ d'autobusos (Passeig Sant Joan Baptista la Salle) a les 1hBCN h
Salou:
Sortida: De Parada d'autobusos davant IES Jaume I (C/ Advocat Gallego) a les 16:15 h
Arribada: A Parada d'autobusos davant IES Jaume I (C/ Advocat Gallego) a les 1hBCN h
Vila-seca:
Sortida: De Parada d'autobusos Plaša Pa´sos Catalans a les 16:30 h
Arribada: A Parada d'autobusos Plaša Pa´sos Catalans a les 1hBCN h

Material necesari:
Sortida a l'ambient de la Festa Major de GrÓcia.
Des de primera hora de la tarda es podrÓ passejar pels diferents espais del centre festiu i veure l'ambient tot sopant en una de les places amb festa alternativa. A la tornada se sortirÓ de Barcelona a les 1h de la matinada.
La Festa Major de GrÓcia 2019 ofereix un bon nombre d'activitats culturals, gastron˛miques i musicals durant tota la setmana. TambÚ hi ha concursos de ball i esportius, espectacles de castellers, teatre, exposicions, Correfocs de diables i cinema a l'aire lliure.
Un dels esdeveniments mÚs importants d'aquestes festes Ús la competiciˇ de decoracions de carrers i balcons que organitzen els ve´ns del barri de GrÓcia.
TambÚ hi ha una festes alternatives en altres espais del barri com la Plaša Raspall, Rovira i Trias, Poble RomanÝ i el carrer Sant Pere MÓrtir.
Si voleu celebrar la Festa Major de GrÓcia amb bona m˙sica i de forma gratu´ta, FestigÓbal 2019 se celebrarÓ en un espai ubicat a Jardins de la Sedeta i dissabte 17 dĺagost comptarÓ amb Melenas, Power Burques, Mourn, Aliment i Dj Waterparties.Prereserva Recorda que per a formalitzar la prereserva has de visitar-nos a un punt d'informació juvenil

Aquesta activitat ja ha expirat i/o no és possible realitzar una prereserva